Curriculum Vitae

INFORMATII PERSONALE

mihail_doman_2Mihail Doman
30 de ani
român
Bucuresti
0724 529 724
hello@mihaildoman.com
mihaildoman.com


EXPERIENTA PROFESIONALA

Chitarist (2013-2016)

Am invatat sa cant la chitara la 15 ani, iar din 2013 pana in 2016 am fost chitarist in doua proiecte muzicale acustice.
Prima colaborare a fost cu Navi. Aici sunt doua piese pe care le-am compus impreuna noi doi:

* un excelent Fender Stratocaster American, chiar daca usor dezacordat :)


Al doilea proiect in care am fost implicat este proiectul lui Andrei Neagu, cu care am cantat pop, dar si standarde de jazz:


Basist (2013-2016)

Tot in aceeasi perioada am activat si ca basist in mai multe trupe de coveruri din Bucuresti. Mai jos sunt cateva inregistrari cu basul meu peste niste piese binecunoscute:


Pentru niste piese mai altfel, cateva inregistrari in care am acompaniat cu basul niste standarde de jazz, pentru Andrei Neagu:

Si un experiment interesant din care am facut parte in 2013:


Manager de receptie la Pura Vida Hostels – 2016

In perioada aceasta m-am ocupat de receptia a doua hosteluri din centrul Bucurestiului, coordonand 10 oameni si mare parte din activitatea de zi cu zi.


Compozitor (2017 – prezent)

In 2017 am lansat primul meu album – Arhythmology, un album de muzica clasica contemporana, cu influente din muzica electronica. Aici puteti asculta piese de pe album:

Am inceput de asemenea sa cant la pian. Mai jos puteti asculta cateva piese compuse de mine:

Iar pentru anul viitor pregatesc al doilea album – Neptune:

Pe pagina de Showcase sunt mai multe detalii despre muzica mea.


Producator Muzical (2013-prezent)

De-a lungul timpului am lucrat in mai multe programe muzicale, printre care Cubase, Reason, putin Ableton si Logic, ajungand in final la programul in care lucrez si acum – Reaper, un software mult mai capabil decat pare la prima vedere.
In general, pentru instrumentele VST, eu folosesc Native Instruments si colectia lor Komplete Ultimate 11, iar pentru plugin-uri FX, folosesc pluginurile Waves.

Mixul albumului meu de debut este realizat in mare parte de mine, iar productia este in intregime realizata de mine (toate instrumentele sunt produse cu plugin-uri VST pe care le-am programat eu).

In 2017 am produs cateva piese pentru site-ul AudioJungle (productie, mix si master). Pe acest site se cere un anumit stil muzical pe care unii il numesc “corporate”:

Anul acesta am produs doua piese pentru trailere de film, in cadrul unei colaborari (productie, mix si master):

Si tot anul acesta mi-am adus contributia la partea de mix, si la bas pentru aceasta piesa:


EDUCATIE

Colegiul National Vlaicu-Voda (2004-2007)

Studiul muzicii l-am facut de unul singur, din resurse variate cum ar fi: Guitar for Dummies, Scott’s Bass Lessons, The Study of Orchestration, dar si din experienta de a canta in multe proiecte muzicale ca basist si chitarist.


ALTE COMPETENTE

  • nivel foarte avansat al limbii engleze (scris, citit si vorbit)
  • cunostinte de operare in programe de productie muzicala (Reaper, Cubase, Reason, dar si putin Logic, Audition sau Pro Tools)
  • cunostinte de operare in MS Office, Libre Office, Photoshop, Premiere Pro, Lightroom, Musescore
  • operarea in sistemele Linux – mi-am instalat propriul server Ubuntu, pe care rulez o solutie de cloud open-source – Nextcloud, configurat si administrat de mine
  • invat repede si prind din mers
  • sunt o fire deschisa la minte, prietenoasa si care stie sa intretina o conversatie interesanta :)